×

Authorised and Regulated: FCA UK / SCB
×

Infinitum

Az Ön személyes adminisztrációs rendszere


Az Infinitum egy olyan kifinomult szoftver, amelyet kifejezetten ügyfeleink és partnereink adminisztratív terheinek csökkentésére terveztek. Ez a személyre szabott back-office rendszer egyszerű hozzáférést biztosít egyéni profiljához és kereskedési előzményeihez, személyessé téve a kereskedést. Az Infinitum segítségével partnereink megtekinthetik ügyfeleik statisztikáit, a visszafizetéseket és a jutalékokat. Mindezt valós időben.

Tulajdonságok és előnyök

24/7 Támogatás
Az Infinitum a nap 24 órájában elérhető, heti 7 napon keresztül. Bármikor láthatja az adatait, legyen szó a kereskedésekről, nyitott pozíciókról vagy számlaegyenlegről.

Központi áttekinthetőség
A partnerek élvezhetik a központi áttekinthetőség és a számláik ellenőrzésének előnyeit. Kezelhetik eladási programjukat és díjstruktúrájukat is, amely nagyobb pénzügyi hatékonyságot és fejlettebb adminisztrációs funkciókat is jelent.

Biztonság
Annak érdekében, hogy adatait biztonságban tudhassa, szigorú biztonsági intézkedéseket és azonosítási funkciókat vezettünk be.

Folyamatos fejlesztés
Azért, hogy az Infinitum felületének fejlesztésében segíthessenek, folyamatosan tartjuk a kapcsolatot partnereinkkel, ügyfeleinkkel és sales csapatunkkal is. Mindezt azért tesszük, hogy felhasználóink a legjobbat kaphassák.

Pénzmenedzsment rendszerek
Az automatikus funkciók lehetővé teszik a befizetések, kifizetések és a belső tranzakciók lebonyolítását.

Átfogó jelentések:
Partnereink számára részletes és átfogó jelentések érhetők el, amelyek lehetővé teszik a számla tevékenységek elemzését és követését egyetlen felhasználói felületen keresztül, olyan funkciók által, mint a korábbi tranzakciós adatok, vagy a pénzforgalom megtekintése.

"Marketing eszközök (kizárólag Partnereknek): "
A partnerek hozzáférhetnek és felhasználhatnak bizonyos marketing eszközöket annak érdekében, hogy nyomon követhessék az eladásokat, a trendeket és a teljesítményt. Letölthetnek és saját célra fel is használhatnak reklámanyagokat.

Hozzáférés az Infinitum-hoz

Az Infinitum kizárólag a Blackwell Global ügyfelei és partnerei számára érhető el. Amennyiben Ön még új vagy csak többet szeretne megtudni rólunk, látogassa meg a Vállalat áttekintése menüpontot.


*A tőkeáttétel alkalmazása növelheti a profitot, de a veszteség mértéke is nőhet. A Forex és a CFD-k tőkeáttételes termékek, amelyek magas kockázattal járnak, a befektetett tőkét meghaladó veszteséghez vezethetnek. Kérjük, olvassa el a kockázati figyelmeztetés teljes szövegét!


Kapcsolat


Welcome to Blackwell Global

Blackwell Global operates across a range of jurisdictions, please see the options below.
Please see below the protections you'll waive by not continuing to the UK website.
switching to the global website.
By clicking Switch to Global website, you acknowledge the information below.

Best Execution

Protections you'll keep


Blackwell Global will ensure to always act in the best interest of our clients by offering a best excution policy across our wide range of trading products

Segregated Account

Clients funds will be stored in segregated client money accounts, we ensure security of funds With tier 1 banking parnters.

Balance Protection

Blackwell Global will uphold our commitment to clients by offering negative balance protection.

Leverage Restriction

You will not be protected by the leverage caps for retail clients under the FCA UK entity for CFD trading. 200:1 is the maximum leverage under our global entity. The protection of 1:30 is the maximum leverage under our UK entity

Restriction on Incentives
Restriction on Incentives

Clients and partners will not be protected by FCA restrictions on Incentives to retail clients and traders, Under our FCA entity no trading incentives may be offered.

Protections you'll waive